Over ons

Al van jongs af aan, fervent 'poetser' en constant op zoek naar verbetering en mogelijkheden om die hoog liggende lat te laten passeren. Het echte detailen op professioneel niveau was dan ook een logisch gevolg van twee hele grote passies in mijn leven: auto's en die drang naar perfectie! Deze twee begrippen vormen sinds 1 augustus 2015 het fundament van een eigen onderneming: Wester detailing.

Wester detailing is gespecialiseerd in het detailen van auto’s.

Daarbij richten wij ons volledig op het midden-hoge en exclusieve segment, In dit segment worden zware eisen gesteld op het gebied van kwaliteit en service en dat is precies wat wij bieden.

Wester detailing richt zich op het specialistische werk zoals het uitvoeren van lakcorrecties en het bieden van hoge kwaliteit lakbescherming. Dit soort werk neemt meer tijd in beslag en vergt een hogere mate van professie waardoor het ook meteen een stukje duurder is dan het traditionele "poetsen".

Daarnaast pakken wij de problemen direct aan door deze (zo goed als mogelijk) daadwerkelijk te verwijderen, en niet slechts tijdelijk te verdoezelen met camouflerende producten. De conditie van het lakwerk, de wielen en het interieur bepalen uiteindelijk de waarde van uw auto.

Vaak vindt men het absurd om een hoger bedrag uit te geven aan een autodetail, maar anderzijds is dit vaak slechts een fractie van de aanschafwaarde. En dit om uw kostbare bezit, welke vaak evenveel kost als een klein huis, de verzorging te geven welke hij verdient en om hem in optimale staat terug te brengen en te houden.

ons verhaal

Al jaren zijn wij actief op dit vlak, op 29-juni-2017 heb ik besloten mijn baan op te zeggen en mijn hart te volgen en alle beschikbare tijd in mijn passie te steken, “Tijdens mijn jeugdjaren was ik in mijn vrije tijd altijd al bezig met het poetsen van mijn eigen- of vaders-auto. Dat dit uiteindelijk een full-time baan zou worden had ik toen nooit durven dromen, van mijn hobby heb ik duidelijk mijn beroep gemaakt.”


onze missie

Ontzorging op het gebied van detailing in welke vorm dan ook, auto's caravans, campers, boten, vrachtwagens motoren/trikes's en landbouwvoertuigen.

kortom alles wat rolt en (kan) glimmen is voor ons een uitdaging